Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a anunțat că Guvernul a aprobat în ultima şedinţă Programul Naţional Innotech Student, cu un buget de 150 milioane euro, destinat studenţilor care vor să devină antreprenori. ”Vorbim despre finanţarea ideii de afacere, finanţarea educaţiei antreprenoriale şi susţinerea start-up-ului nou care va crea şi locuri de muncă”, a  precizat Fădor.

Aceasta a arătat că pentru prima dată, studenții români pasionați de business beneficiază de o finanțare extrem de generoasă, fiecare start-up putând accesa între 40.000 euro pentru 2 locuri de muncă create și 100.000 euro pentru 5 noi locuri de muncă. ”În total vor fi create aproximativ 5.000 de noi locuri de muncă, în peste 900 de start-up-uri dezvoltate de studenții români. În acest program național se pot acorda burse sociale de 650 lei / lună în perioada în care studenții se formează în deprinderea abilităților antreprenoriale și apoi, timp de un an, se acordă 2.250 lei/lună pentru fiecare loc de muncă creat în noul start-up propus”, a declarat parlamentarul liberal.

”Cabinetul Orban susține inițiativa privată în mod real și cu finanțare adecvată, spre deosebire de guvernarea anterioară care a rămas datoare start-up-urilor pe care a promis că le finanțează. La rectificarea bugetară, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a plătit facturi restante de doi ani de zile pentru Start-up nation, programul PSD”, a mai spus Angelica Fădor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava