Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a anunțat că Guvernul condus de PNL va prelungi prin Ordonanțe de Urgență măsurile de susținere a mediului de afaceri din România. Angelica Fădor a dat câteva exemple, respectiv continuarea IMM Invest; IMM Leasing de Echipamente și Utilaje, lansat inițial la sfârșitul lui 2020, IMM Factor, program care va susține cashflow-ul întreprinderilor mici și mijlocii, precum și Agro-IMM Invest, un program nou, asemănător IMM Invest, destinat exclusiv fermierilor din agricultură, pescuit, acvacultură și sectorul alimentar, cu un sprijin de maximum 100.000 euro pe fermă.

Fădor a precizat că Ordonanțele de Urgențe prin care se prelungesc aceste programe vin în urma deciziei Comisiei Europene, care a prelungit, până la sfârșitul acestui an, cadrul pentru sprijinirea mediului de afaceri în contextul pandemiei.

„Cel mai important program a fost IMM Invest. La apogeul crizei sanitare, Guvernul PNL a oferit astfel rapid soluții pentru menținerea în viață a IMM-urilor aflate în dificultate, dar și pentru finanțarea companiilor care aveau oportunități de dezvoltare”, a arătat Angelica Fădor. Deputatul PNL de Suceava a adăugat că garanțiile acordate prin IMM Invest sunt deja acoperite prin taxele și impozitele plătite de aceste companii în 2019, înainte de pandemie și prin faptul că și-au continuat activitatea și au contribuit cu 13 miliarde de lei la buget.

Angelica Fădor a arătat că IMM Invest a fost derulat prin Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri și a contribuit la rezultatele-record din 2020 ale acestui Fond înființat în 2002 pentru a facilita accesul IMM-urilor la finanțări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava