Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a declarat că președintele PSD Marcel Ciolacu nu are altceva de făcut în perioada asta decât să arunce în spațiul public informații false în speranța că nu va pierde din nou alegerile și nu se va face din nou de rușine. Angelica Fădor i-a adus aminte lui Marcel Ciolacu că actualul Guvernul PNL a alocat fonduri pentru creșterea punctului de pensie cu 40%, însă economia nu a permis acest lucru, fiind grav afectată de criza sanitară. „Cu toate acestea, Guvernul nu a renunțat la pensionari și a mărit totuși pensiile cu 14%. Aceasta este o realitate pe care Marcel Ciolacu încearcă să o ascundă.

Șeful social-democraților continuă cu dezinformările și spune că Guvernul PNL va crește TVA. Nimic mai fals, chiar premierul Ludovic Orban a subliniat poziţia clară a Guvernului de a menţine cota unică de impozitare şi faptul că nu are în vedere majorări de taxe şi nici introducerea de taxe noi”, a spus Angelica Fădor. Ea a arătat că acestea sunt doar două exemple care ne arată cum vrea PSD să câștige alegerile: prin minciună!

„Vreau, în schimb, să-i arat lui Marcel Ciolacu două realități, nu două informații false pe care el le “vinde” românilor cu un scop electoral. Domnule Ciolacu, pe lângă menținerea puterii de cumpărarare și protejarea veniturilor tuturor românilor, Guvernul PNL a realizat investiții record de 30 de miliarde lei în primele 9 luni ale 2020, cea mai mare sumă din ultimii zece ani, iar România a fost singura țară UE unde au crescut investițiile în pandemie, această realitate fiind subliniată chiar de Eurostat. Și vreau să-i mai spun un lucru domnului Ciolacu: județele care au fost conduse de PSD sunt printre cele mai sărace din țară. Multe consilii județene conduse de PNL realizează bugete de dezvoltare la un nivel de peste 700 lei/locuitor, în timp ce consiliile județene conduse de PSD au un nivel situat la 400 lei/ locuitor. Cu siguranță domnule Ciolacu, acesta a fost unul dintre motivele pentru care PSD nu mai reușește să câștige nici un scrutin de alegeri”, a declarat deputatul PNL de Suceava.

Angelica Fădor a adăugat că și în condițiile în care PSD se opune agresiv dezvoltării României, PNL nu va înceta să-și ducă la îndeplinire programul de dezvoltare economică. Fădor consideră că este nevoie ca, după alegerile parlamentare, să fie continuat și accelerat trendul de investiții în dezvoltarea țării. „De aceea, PNL are nevoie, după alegeri, de o majoritate parlamentară care să-i permită să ia toate măsurile necesare pentru ca România să nu piardă trenul dezvoltării”, a încheiat Angelica Fădor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava