MOPAN Suceava

Jacheta pe care Patrick Swayze a purtat-o în ‘Dirty Dancing’, în 1987, a fost cumpărată, la o licitaţie recentă organizată de Julien’s Auctions, de un colecţionar care a plătit pentru ea 62,500 de dolari, informează contactmusic.com.

Jacheta, alături de alte obiecte personale care i-au aparţinut regretatului actor, printre care placa de surf şi tricoul folosite în filmul ‘Point Break’, au fost scoase la licitaţie de văduva starului. Lisa Niemi, în vârstă de 60 de ani, a mărturisit că i-a fost foarte greu să se despartă de aceste lucruri. „Oricum ar fi sunt lucruri personale la care renunţi. Mereu asociezi asta cu un fel de pierdere. Chiar dacă e un lucru pozitiv, este foarte greu. Sunt o femeie atât de norocoasă că am avut un bărbat care m-a iubit atât de mult precum a făcut-o Patrick.”, a spus văduva lui Patrick Swayze, potrivit sursei citate.

Placa de surf a fost vândută cu 64,000 de dolari, în timp ce un tricou purtat de star în acelaşi film s-a ridicat la 22,500 de dolari. Tricoul maro purtat de actor în pelicula ‘Ghost’ s-a vândut cu 17,920 de dolari, iar maşina DeLorean cu 81,250 de dolari. Mai mult, în cadrul aceleaşi licitaţii, un colecţionar a cumpărat cu 6,400 de dolari un dinte care i-a aparţinut lui Patrick Swayze şi o rază făcută la un picior rupt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava