MOPAN Suceava

Ediția 2016 a Festivalului naţional-concurs de muzică folk pentru tineret „Nada Florilor”, care s-a desfăşurat, la Fălticeni, în zilele de 15 şi 16 octombrie, şi-a desemnat cîştigătorii. Trofeul „Nada Florilor” a fost adjudecat de localnicul Paul-Adrian Tihan. La secţiunea interpretare, premiul I a fost obţinut de fălticeneanca Mateiana Anechiforesei, premiul II de botoșăneanul Vlad Calimandriuc, iar premiul III de nemțeanul Ionuț Stoian. La secţiunea creaţie, premiile I, II şi III au fost cîştigate, în ordine, de Victor Mihai-Moșoi din Bușteni-Prahova, trupa Effectiv din Piatra Neamț şi Ștefana Anechiforesei din Fălticeni. Premiul special al juriului i-a revenit botoșănencei Andra Cristina Frunză. Președintele juriului a fost cantautorul Walter Ghicolescu. Premiile, în valoare totală de 7.300 de lei, au fost asigurate de Primăria Fălticeni și Asociația Pathos Cultural.


“Mă bucur că reușim, în ciuda greutăților, să continuăm acest festival. Din discuțiile pe care le-am avut cu membrii juriului, aceștia mi-au spus cu toată sinceritatea că prestația concurenților a fost deosebită. Sunt copii valoroși, foarte buni și asta mă bucură și mă face să promit că acest festival va avea continuitate”, a declarat Gheorghe Cătălin Coman, primarul municipiului Fălticeni.
“Am reușit să organizăm și în acest an Festivalul de folk Nada Florilor, cu toate că a fost foarte greu având în vedere înrăutățirea vremii. Cu toate acestea, calitatea spectacolului a fost foarte bună, juriul a fost mulțumit de ceea ce a văzut. Vreau să mulțumesc Primăriei Fălticeni, Consiliului Local, domnului primar care de la început a susținut această idee și continuă să fie alături de noi. Mulțumim în egală măsură și Direcției Județene pentru Tineret și Sport Suceava dar și sponsorilor din Fălticeni și București”, a mai spus și Marius Irimia, organizatorul festivalului, președintele Asociației Pathos Cultural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava