MOPAN Suceava

Familia DJ-ului suedez Avicii, pe numele real Tim Bergling, a transmis un nou mesaj după moartea artistului, despre care a spus că a fost un suflet fragil, că nu a fost făcut pentru „maşinăria de business” în care s-a găsit şi că „nu a mai putut continua”, dorind „să îşi găsească pacea”, mesaj care ar lăsa să se înţeleagă că artistul s-a sinucis, notează contactmusic.com.

Mesajul familiei arată, potrivit sursei citate: „Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil în căutarea unor răspunsuri la întrebări existenţiale. Un perfecţionist, care a călătorit şi a muncit din greu, într-un ritm care a dus la un nivel de stres extrem. Când a încetat să mai susţină turnee, şi-a dorit să găsească echilibru în viaţă, să fie fericit şi să poată face ceea ce a iubit cel mai mult – muzica. S-a luptat cu gânduri despre sens, viaţă şi fericire. Nu a mai putut continua. A vrut să îşi găsească pacea. Tim nu a fost făcut pentru maşinăria de business în care s-a găsit. A fost un băiat sensibil care şi-a iubit fanii, dar a evitat să se afle în lumina reflectoarelor. Tim, vei fi iubit întotdeauna şi îţi va fi simţită lipsa. Persoana care ai fost şi muzica ta îţi vor păstra amintirea vie. Te iubim, familia ta”.

Anterior, familia lui Avicii le-a mulţumit artiştilor şi fanilor care i-au adus omagii DJ-ului suedez, după ce acesta a decedat, vineri, la vârsta de 28 de ani, în Muscat, Oman, acolo unde se afla în vacanţă. O cauză a morţii nu a fost dezvăluită.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava