Concert pascal
MOPAN Suceava

O nouă informație cutremurătoare a ieșit la iveală, la scurt timp după ce îndrăgita actriță de telenovele Edith Gonzalez s-a stins din viață. După ce s-a confruntat mai mulți ani cu cancerul ovarian, cumplita boală a răpus-o pe vedetă în cele din urmă, însă, pe toată perioada de „luptă” cu boala, Edith a avut sprijin total din partea soțușui ei, Lorenzo Lazo, care i-a fost acesteia alături și în momentele mai puțin plăcute, exact așa cum și-au promis: „la bine și la greu”, notează click.ro.

Iată însă că cel care a ajutat-o pe Edith Gonzalez în încercările sale de a învinge cancerul ovarian, a fost diagnosticat și el, la rândul lui, cu o formă de cancer. Surse din anturajul celor doi soți au dezvăluit informația cutremurătoare, iar în presa internațională se vehiculează că și omul de afaceri ar fi confirmat că suferă de cancer, însă nu a oferit prea multe informații în acest sens. Familia celor doi pare, astfel, urmărită de un blestem, având în vedere că Lorenzo Lazo și-a pierdut și prima soție, pe Concha de la Mora, tot în lupta cu cancerul, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/familia-lui-edith-gonzalez-urmarita-de-blesteme-sotul-vedetei-fost-si-el

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava