Concert pascal
MOPAN Suceava

Familia lui Michael Jackson a lansat, pe YouTube, propriul documentar, ca răspuns la controversatul ‘Leaving Neverland’, informează contactmusic.com. ‘Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary’, care are o durată de 30 de minute, prezintă minusurile celui regizat de Dan Reed și produs de HBO.

Regizat de Eli Pedraza şi lansat pe YouTube, „documentarul contestă acuzaţiile lui Wade Robson şi ale lui James Safechuck, care susţin că superstarul i-a abuzat sexual în copilărie.

‘Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary’ prezintă interviuri cu nepoţii lui Michael Jackson, Taj Jackson şi Brandi Jackson, alături de regizorul tehnic Brad Sundberg, care obişnuia să stea în imperiul Neverland.

„Nici în o mie de ani nu am văzut pe lângă Michael Jackson vreun copil care arăta ca şi când ar fi anxios, rănit, abuzat. Neverloand era un loc plin de pace, un loc în care te simțeai în siguranță, un loc distractiv.“, a mărturisit Brad Sundberg.

Brandi Jackson a povestit despre Wade Robson, cu care a o relaţie amoroasă timp de şapte ani, conform sursei citate: „El a avut mereu o parte oportunistă. Robson ştie cum să se poziţioneze în diferite situaţii de pe urma cărora să aibă benificii financiare. El spune că ar fi avut o relaţie cu unchiul meu, Michael Jackson, că au fost îndrăgostiţi şi că au întreţinut relaţii intime. El spune că unchiul meu l-a ţinut departe de femei, ceea ce nu e adevărat. Putem vorbi despre cum unchiul meu ne-a apropiat. Asta ar putea discredita lucrurile pe care el le susţine şi mi se pare uimitor cum el crede că este în stare să şteargă 10 ani din viaţa lui.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava