MOPAN Suceava

Soția lui Michael Schumacher, Corinna, și tatăl acestuia, Rolf, vor vorbi pentru prima dată în fața camerelor de luat vederi, în cadrul documentarului ‘Schumacher’, despre accidentul care aproape i-a fost fatal legendarului pilot de Formula 1, informează contactmusic.com.

Povestea pilotului de Formula 1, în vârstă de 50 de ani, va fi spusă prin intermediul unui documentar care va fi lansat anul acesta, în decembrie, în cinematografele din Germania și Suedia. Familia starului, inclusiv soția, care-i este alături de 24 de ani, Corinna, și cei doi copii, Gina, în vârstă de 22 de ani, și Mick, în vârstă de 20 de ani, au ajutat la realizarea documentarului.

Filmul va detalia accidentul aproape fatal de ski pe care Michael l-a avut în 2013, în stațiunea Meribel, și care l-a lăsat imobilizat.

Va fi pentru prima dată când Corinna și Rolf Schumacher vor apărea în fața camerelor, după teribilul accident. Corinna a vorbit foarte rar despre soțul ei, dar a acceptat să acorde un interviu care va fi parte din documentar, însă, potrivit sursei citate, imagini cu Michael Schumacher după accident nu vor apărea în acest film.

Trailerul documentarului ‘Schumacher’ va apărea la festivalul de la Cannes, care va începe în această săptămână.

Producătorii Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons au spus că pelicula va conține imagini care aparțin familiei Schumacher și care nu au mai fost văzute până acum. „Filmul scoate în evidență nu doar o carieră incomparabilă, ci și multele aspecte ale personalității unui om complex. Îl va întruchipa ca pe un pilot de Formula 1 feroce, un sportiv ambițios, cu un fler unic, un om de echipă extraordinar și un familist convins.”, au afirmat producătorii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava