Concert pascal
MOPAN Suceava

E scandal monstru după moartea lui Nelu Ploieșteanu (70 de ani)! Elena Ploieșteanu, soția artistului, a ieșit la rampă, în urmă cu o zi, și a făcut acuzații grave la adresa personalului medical de la Spitalul Floreasca, acolo unde Nelu Ploieșteanu a fost internat după ce a fost infectat cu Covid-19, informează click.ro.

Familia lui Nelu Ploieșteanu a anunțat că se va adresa instanței în legătură cu modul în care a fost tratat cântărețul în ultimele clipe ale vieții.

Elena, văduva lui Nelu Ploieșteanu, susține că soțul ei nu ar fi fost tratat cum trebuie și că ar fi fost chiar agresat de personalul medical, care a țipat la el, de la infirmiere până la doctorița care s-a ocupat de cazul acestuia. Femeia a povestit cu lux de amănunte, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, calvarul prin care a trecut soțul său, odată ce a fost internat în Spitalul Floreasca. „Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor. Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare”, a povestit Elena Ploieșteanu, la Exclusiv Vip, de la Prima TV, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/familia-lui-nelu-ploiesteanu-vrea-sa-dea-judecata-spitalul-floreasca-vaduva

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava