MOPAN Suceava

La data de 08.10.2022, ora 11:10,  politiștii din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei, fiind în  exercitarea  seriviciului de patrulare pe raza de competenta, au depistat și oprit o autoutilitara condusa de catre un barbat de 47 ani și care transporta material lemnos.
Șoferului i s-a solicitat sa prezinte documentele de înssotire a transportului. Conducatorul auto a precizat faptul ca nu are documente și în continuare s-a verificat prin aplicatia sumal.control legalitatea transportului. Cu acesta ocazia s-a stabilit faptul ca transportul depistat este fara provenienta legala. S-a solicitat sprijinul Ocolului Silvic Rașca, lucratorii silvici procedand la inventarierea  materialului  lemnos din autoutilitara, stabilindu-se faptul că în autoutilitara  se afla cantitatea totala de 2,9106 m3 lemn foc molid.
Politiștii au dispus sanctionarea contraventionala a șoferului iar complementar s-a dispus confiscarea  fizica a 2,9106 m3 lemn foc molid, în valoare de 355,09 lei. Materialul lemnos confiscat fiind depozitat și preluat n custodie de catre OS Rașca.

Familie lăsată fără lemn de foc pentru la iarnă. Polițiștii au confiscat lemnul în valoare de 355,09 lei pentru că nu avea acte, 4.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava