• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

CS Universitatea II Suceava a pierdut jocul disputat în etapa a V-a a Diviziei A de handbal masculin, acasă, în faţa celor de la CSM Călăraşi. Mult mai experimentaţi decât adversarii lor, jucătorii din Călăraşi au profitat de absenţa antrenorului Leonard Bibirig de pe banca tehnică a sucevenilor şi au învins cu 32-30. Adevărat este şi faptul că tinerii handbalişti suceveni au avut ghinion şutând de nu mai puţin de 12 ori în barele porţii grupării oaspete, dar parcă tot au evoluat fără „busolă” şi fără răbdare.
Cu Spiridon inspirat în poartă, gazdele au ţinut piept formaţiei CSM Călăraşi care a condus pe tot parcursul primei reprize. Din păcate în atac handbaliştii suceveni nu au fost la fel de iuţi ca portarul lor şi s-au întrecut în ratări mai ales din cauza faptului că s-au grăbit şi nu au aruncat din cele mai bune poziţii. Chiar şi aşa, CSU II Suceava a avut un deficit de doar un gol pe tabela de marcaj la finele primelor 30 de minute de joc.
Mai mult chiar, la reluare formaţia gazdă a condus cu 15-14. de la acest scor gruparea suceveană a „căzut” şi până la final nu a făcut decât să încerce să-i ajungă din urmă pe adversari. Nu s-a putut şi CSU II Suceava a cedat în faţa celor de la CSM Călăraşi cu 30-32 la capătul unei partide pe care în mod cert nu a pierdeau dacă unul din antrenorii de la CSU Suceava era pe banca tehnică.
Universitatea II Suceava: Spiridon, Ilii, Nedelcu – Ţigănaşu (5 goluri), Sandu (4 goluri), Burlacu (4 goluri), Smeu (4 goluri), Târzioru (4 goluri), Dumitraş (4 goluri), Aldica (3 goluri), Leordean (1 gol) şi Negruşeri (1 gol).
În următoarea etapa, Universitatea II va evolua sâmbătă, de la ora 12.30, pe terenul celor de la HC Vaslui.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava