MOPAN Suceava

Sâmbătă, 22 mai, în jurul orei 20.10, echipajul de poliție din cadrul Secției 11 Pojorâta, în timp ce își desfășura atribuțiunile de serviciu pe raza de competență, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa haotic și care a pătruns pe contrasens fiind aproape de o coliziune cu autospeciala de poliție, pe D.J. 175 din com. Fundu Moldovei, sat Botuș.
La volanul autoturismului se afla o persoană de sex masculin, care emana halenă alcoolică, acesta nu avea asupra sa niciun document cu care să i să poată stabilii identitatea, motiv pentru care a fost verificat în baza de date a Poliției Române, stabilind că este un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Fundu Moldovei. De asemenea, nu are drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice, permisul de conducere fiind cu restricții, reținut.
S-a procedat și la verificarea autoturismului în baza de date a Poliției Române, stabilind că are ITP expirată și polița RCA expirată.
În continuarea i s-a solicitat conducătorului auto testarea cu aparatul alcooltest, acesta refuzând.
Șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost de acord cu testarea cu aparatul alcooltest, reieșind o concentrație de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto și-a dat consimțământul scris pentru recoltarea a 2 (două) probe biologice de sânge la interval de o oră una de cealaltă, prima fiind recoltată la ora 21.00, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au dispus prin ordonanță reținerea șoferului pe o perioadă de 24 de ore, începând cu 23.05.2021.
Suspectul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava, urmând ca în cursul zilei de 23.05.2021 să fie prezentat procurorului de caz pentru a se analiza posibilitatea dispunerii unei alte măsuri preventive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava