Farmaciile DONA anunţă continuarea programului Lista Verde şi actualizarea lui cu 10 noi produse de larg interes. Lista Verde cuprinde atât OTC-uri (medicamente eliberate fără prescripţie medicală) frecvent solicitate în farmacii, precum şi suplimente alimentare recomandate în afecţiuni cu incidenţă crescută: răceală, gripă, durere, cefalee, imunitate scăzută, tulburări gastro-intestinale sau hepatice.

Produsele adăugate în Lista Verde din octombrie sunt:

Lista integrală poate fi consultată în toate Farmaciile DONA.

„Am lansat conceptul Lista Verde în vara anului 2014, din dorinţa de a facilita accesul pacienţilor noştri la unele dintre cele mai căutate OTC-uri şi suplimente alimentare. Pentru că iniţiativa a fost apreciată, am decis să continuăm proiectul şi să completăm periodic lista în funcţie de nevoile de sănătate ale clienților şi de sezonalitate. Farmaciştii DONA sunt în permanenţă atenţi la solicitările pacienţilor noştri, iar echipa comercială, prin acțiunile implementate, menţine prețurile din farmaciile noastre în zona inferioară a pieţei, DONA fiind astfel un lanț tot mai accesibil pentru pacienţi”, au declarat reprezentanţii DONA.

Suplimentar faţă de Lista Verde, pacienţii Farmaciilor DONA beneficiază de avantaje la reţetele compensate (reduceri de până la 15% la diferența de plată și 1.000 de produse la care coplata este zero) în baza cardurilor de fidelitate care le conferă beneficii suplimentare.

Lista Verde reprezintă catalogul produselor de larg interes disponibile în Farmacia DONA.

Despre Farmacia DONA

„Farmacia DONA” este unul dintre cele mai apreciate nume în comerțul farmaceutic din România, cu o reputație solidă construită în aproape 25 de ani de activitate.

Sub marca „Farmacia DONA” funcţionează circa 300 de farmacii deţinute de 7 companii, iar aproximativ 2500 de farmacişti, profesionişti în domeniul sănătăţii și antreprenori români sunt devotați unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai înalt nivel de calitate.

Peste 2,3 milioane de români trec lunar pragul Farmaciilor DONA, răspândite în toate județele țării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava