Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 1.500 de spectatori au luat loc în tribunele stadionului ”Areni” sâmbătă 8 noiembrie la prima etapă din returului seriei I a Ligii a II-a când la Suceava a poposit Farul Constanța cu tehnicianul Marian Pană la ”timonă”. După succesul din partida anterioară, tot de p propriul teren, cu Gloria Buzău, iubitorii fotbalului sucevean așteptau un nou succes.
Ca de obicei, Rapid CFR Suceava a început lejer disputa în dorința de a-și fixa adversarul. Evoluând un pic prea relaxat, echipa suceveană a avut puține ocazii de poartă în primele 25 de minute ale jocului., singurul șut pe spațiul porții aparținându-I lui Mircea Negru.
Cum oaspeții nu au oferit o replică prea consistentă, gruparea pregătită de Bogdan Tudoreanu a forțat lucrurile. ”Motoarele” sucevenilor au fost ca și altădată cei doi fundași laterali, ”veteranii” Dorin Semeghin și Daniel Bălan. La una din incursiunile sale pe partea stângă, Semeghin îi ”suflă” balonul portarului constănțean  Ciucă și arbitrul de centru a a cordat penalty. Golgheterul Marius Matei a executat impecabil și și-a trecut în cont al zecelea gol în campionat.
După pauză, cei care au fost mai incisive în ofensivă au fost tot jucătorii echipei gazdă. În minutul 50, Semeghin a bătutu impecabil un cornered pe partea stângî și Mircea Negru a înscris cu capul.
Constănțenii nu au acuzat șocul primirii celui al doilea gol și au încercat să revină în atac. Din păcate ofensiva lor a fost una ghinionistă, Neagoe primind copilărește al doilea cartonaș galben pentru că a executat o lovitură liberă înainte de fluierul arbitrului.
În doar 10 jucători, Farul Constanța a cedat și  mai încasat un gol. Semeghin a prins un șut de excepție dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptăși mingea a poposit în vinclul porții adverse. La 3-0 în favoarea lor, tehnicenii suceveni i-au schimbat și pe Matei și Semeghin dând posibilitatea publicului să-i răsplătească cu generoase aplauze.
Până la final s-au mai marcat goluri totuși. Primul, surprizător, fiind marcat de oaspeți în urma unei gafe de junior a fundașului Velescu, care jucase impecabil până în momentul erorii. Diferența de trei goluri dintre Rapid CFR Suceava și farul Constanța a fost refăcută de Cerlincă, tânărul și talentatul mijlocaș sucevean găsind plasa porții constănțene în prelungiri după ce cu câteva minute înainte a șutase în transversală.
Așadar, victorie cu 4-1 pentru Rapid CFR Suceava și un cadou frumos de Sfânții Mihail și Gavril pentru președintele clubului Gabriel Clim și antrenorul secund Mihai Guriță.
În etapa viitoare, formația suceveană va evolua sâmbătă 15 noiembrie pe terenul formației FCM Dorohoi.

Rapid CFR Suceava: Rohetki – D. Bălan, Ferariu, Velescu, Semeghin (cpt.) – Gheorghiciuc, Sumanariu, G. Apostol, Cerlincă – M. Matei, M. Negru.
Rezerve: Pascal – Spătar, Golofca, R. Sava, Marinkovic, Bosinceanu, Sfrijan
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Farul Constanța: G. Ciucă – Băjan, D. Ciobanu, B. Straton, Ochia (cpt.) – Szalkai, R. Neagoe, Cârstoiu, Bardu – Ivănică, Enciu.
Rezerve: V. Neagu – Dincă, Cl. Popa, Miulescu, B. Dumitru, R. Pâslaru, Igiroşanu.
Antrenor: Marian Pană
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); Asistenţi: Florin Liviu Burlacu (Urziceni) şi Alexandru Midvichi (Bucureşti)

Rezultate înregistrate în etapa a XII-a a seriei I a Ligii a II-a:
SC Bacău – Gloria Buzău    3-1
Academica Pitești – FC Voluntari    3-4
Unirea Slobozia – FCM Dorohoi    1-0
CS Balotești – CF Brăila    4-1
ACS Berceni – Săgeata Năvodari    2-1
Rapid CFR Suceava – Farul Constanța    4-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava