MOPAN Suceava

Pasionatele de modă, iubitoarele de stil și adeptele eleganței au o nouă destinație de cumpărături, în Iulius Mall Suceava. Magazinul Fashion Concept Store, situat la parterul mall-ului, este locul special dedicat celor care urmăresc trendurile și sunt mereu conectate la ceea ce se poartă.

Fashion Concept Store le propune doamnelor și domnișoarelor o selecție de articole care răspund și celor mai exigente preferințe în materie de modă. Rochii în ton cu trendurile actuale, cu design și croiuri care ies din tipare, în culori primăvăratice sau cu imprimeuri inspirate din motivele tradiționale sau din natură sunt disponibile în magazinul situat la parterul Iulius Mall Suceava. Indiferent că își doresc o ținută pentru o ocazie deosebită sau că optează pentru un look casual, piesele vestimentare Fashion Concept Store le oferă clientelor posibilitatea de a-și pune în valoare frumusețea și personalitatea. Rochii felurite, bluze, topuri, cămăși și tricouri cu broderii, volane sau aplicații, pantaloni și jeanși moderni, fuste perfect cambrate sau cu linii asimetrice, sacouri și geci din piele ecologică se numără printre propunerile celei mai noi locații din Iulius Mall. Toate articolele Fashion Concept Store se disting prin execuția ireproșabilă, calitatea materialelor și atenția la detalii. Doamnele și domnișoarele găsesc articole pentru o garderobă în tendințe, disponibile într-o varietate de mărimi.

Dedicat în totalitate trendurilor în modă, Fashion Concept Store aduce mai aproape de iubitoarele de stil încălțăminte și accesorii care se poartă. Pantofi și ghete în culori metalizate, rucsacuri și genți cu ținte, desene stilizate sau din materiale aparte sunt doar o parte dintre articolele care imprimă personalitate oricărei ținute.

Fashion Concept Store din Iulius Mall Suceava, locul în care doamnele și domnișoarele întâlnesc pasiunea pentru modă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava