• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Surpriză maximă pentru Diana Enache! Poliţiştii l-au identificat pe autorul mesajelor de ameninţare, cu care tânăra a fost hărţuită mai bine de două luni. Nu sunt persoane din anturajul atacatorului libanez, ci o tânără cu tulburări de comportament, informează click.ro.

Teroarea sms-urilor a început pentru fiica lui Adrian Enache la puţin timp după evenimentul nefericit din 5 iulie, când a fost înjunghiată de portarul libanez Ali Kanaan, în locuinţa tatălui ei din Băneasa. Poliţiştii au descoperit că hărţuitorul Dianei era, de fapt, o tânără din judeţul Olt, cu tulburări comportamentale.

Citește articolul complet și vezi ce a declarat avocata Dianei Enache, EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-fata-lui-adrian-enache-amenintata-cu-moartea-de-o-femeie-politistii-au

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava