Concert pascal
MOPAN Suceava

AJF Suceava a suspendat încă din luna aprilie competițiile fotbaliste județene din cadrul sezonului competițional 2019-2020, cu excepția Cupei României, din cauza pandemiei de coronavirus
Cum Guvernul României a anunțat o nouă relaxare începând cu data de 15 iunie, pe fondul scăderii cazurilor de infectare cu virusul COVID-19 la nivel național, atunci s-ar putea relua și fotbalul amator s-ar putea relua începând cu data de 1 iulie. Lucrurile nu sunt încă foarte clare, dar se speră ca șI la nivel de județ fotbalul să poată reveni pe teren.

În acest caz, AJF-urile au termen până pe 5 august să anunțe câștigătoarele fazei județene a Cupei României. La nivelul județului Suceava, întrecerea s-a oprit înaintea semifinalelor, cele patru formații rămase în cursa pentru câștigarea trofeului fiind Juniorul Suceava, ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, Recolta Fântânele și LPS Suceava.

„În momentul în care se va anunța că este permisă desfășurarea competițiilor de amatori, atunci vom stabili și noi datele Cupei României Railex. Ce frumos ar fi ca virusul COVID-19 să își păstreze panta descendentă, astfel încât în luna august să ne putem bucura de o finală frumoasă de Cupa României cu spectatori, pe stadionul Areni”, a declarat Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava