Concert pascal
MOPAN Suceava

Federaţia Română de Fotbal a omologat, la mijlocul acestei săptămâni, stadionul echipei FC Bucovina Pojorâta pentru meciurile pe care le va juca acasă în Liga a III-a de fotbal. Primarul din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, a declarat că stadionul îndeplineşte toate condiţiile cerute de FRF, după ce a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Codreanu a arătat că în ultima lună au fost realizate lucrări pentru extinderea terenului de fotbal, acesta având în momentul de faţă o lungime de 110 de metri şi o lăţime de 70 de metri. În acelaşi timp, pentru îmbunătăţirea suprafeţei de joc a fost înlocuit gazonul pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi, iar pe teren au fost montate porţi noi, omologate, folosite şi la meciurile din Liga I. Ioan Bogdan Codreanu a mai spus că stadionul are o tribună modernizată cu 320 de locuri, iar lângă aceasta a fost amplasată o tribună mobile, cu încă 200 de locuri.

Primarul din Pojorâta a spus că pentru a primi omologarea pentru Liga a III-a a fost modernizată şi clădirea din apropierea stadionului, iar în momentul de faţă există spaţii moderne pentru echipa gazdă şi pentru oaspeţi, cu duşuri separate, o sală pentru şedinţele tehnice şi conferinţele de presă, precum şi o sală specială pentru arbitri. Codreanu a spus că terenul are şi o tabelă de scor electronică.

„Vreau să remarc faptul că atunci când am dat startul acestor lucrări, oamenii din comună au văzut ce se întâmplă şi întrebau cu ce pot să ajute. Şi timp de patru săptămâni zi de zi au fost între 25 şi 30 de oameni care sub coordonarea viceprimarului au ajutat de dimineaţa până seara la modernizarea stadionului din Pojorâta. Acest lucru a dovedit încă o dată că spiritul de echipă de la Pojorâta există şi va exista în continuare, şi că locuitorii comunei nostre iubesc sportul”, a declarat Codreanu. El a ţinut să remarce şi sprijinul primit de la autorităţile judeţene, respectiv preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu, subprefectul Constantin Harasim şi directorul tehnic al Direcţiei Silvice Suceava, Valerian Solovăstru, dar şi din partea echipei tehnice de la Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”.

Ioan Bogdan Codreanu a subliniat faptul că lucrările de modernizare la stadionul din Pojorâta au fost realizate în proporţie de aproximativ 80% din sponsorizări.

El a precizat că prezentarea oficială a echipei FC Bucovina Pojorâta va avea loc în cadrul unui eveniment special care va fi organizat în data de 11 august 2013, începând cu ora 15:00

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava