MOPAN Suceava

FC Bucovina Pojorâta a demonstrat că merită susţinerea acordată de comunitatea locală. La capătul primului sezon competiţional în eşalonul al treilea al fotbalului românesc, formaţia din Pojorâta s-a luptat de la egal la egal cu grupări de tradiţie ca şi cele din Bacău, Roman, Paşcani, Dorohoi, Moineşti sau Rădăuţi şi a reuşit să se califice în play-off. De menţionat faptul că echipa FC Bucovina Pojorâta are în lot şi un jucător brazilian valoros, Marcio Santos do Nascimento, un fel de „nepot” al marelui Pele.
Mai interesant este faptul că FC Bucovina Pojorâta are şi o echipă foarte competitivă de copii, echipă campioană în cadrul Cupei „Hagi-Danone”. Liderul acestei formaţii de viitor este Ionuţ Cîrloanţă, jucător care a câştigat titlul de golgheter judeţean pe stadionul „Areni” după ce şi-a păstrat cumpătul, mult mai bine decât colegii lui mai vârstnici, şi a înscris de cinci ori de la 11 metri.
Micul fotbalist este pojorâtean get-beget şi va împlini în 7 septembrie 13 ani. Părinţii săi au avut inspiraţia să-l dea pe mâna antrenorului Vasile Bosancu şi în acest moment se pare că nu au regreta, el dovedind faptul că are talent. Ionuţ Cîrloanţă a evoluat la început la ACS „Junior Remember” Câmpulung Moldovenesc, pentru ca în prezent să fie component al clubului ACS Bucovina Pojorâta fiind pregătit de Mihăiţă Eremia şi Valentin Rotaru. Un lucru foarte important pentru un jucător de fotbal şi Ionuţ Cîrloanţă are în „arsenalul” său tehnic acest lucru, este acela că el loveşte mingea cu ambele picioare şi se anunţă a fi un demn urmaş al unor golgheteri de marcă ai Câmpulungului precum Gîrleanu, Gogu Pnait, Mihai Florentin, Marian Lazăr sau Simaciu. Tânărul jucător câmpulungean este stelist şi un mare admirator al lui Messi.
Evoluţia bună a echipei de seniori în seria I a Ligii a III-a şi parcursul reuşit al formaţiei de copii în cadrul Cupei „Hagi-Danone” demonstrează faptul că într-o comunitate mică, la fel ca şi cea din Pojorâta, se poate realiza ceva deosebit cu voinţă şi dragoste pentru fotbal, amintirile legate de acest joc rămânând în memorie pentru toată viaţă pentru locuitorii din Pojorâta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava