Concert pascal
MOPAN Suceava

Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploiești şi Alexandrion Group va continua și pe parcursul sezonului 2020-2021, intrându-se, astfel, în cel de-al șaptelea an al existenţei sale.

„Suntem bucuroși să anunțăm continuarea acestei vechi colaborări. Alexandrion Group face parte, deja, dintre prietenii tradiționali ai clubului nostru și ne onorează faptul că s-a luat decizia prelungirii acestui parteneriat.
Sperăm să ne îndeplinim obiectivele sportive, să promovăm la finalul acestui campionat, astfel încât, din sezonul viitor, să mergem împreună mai departe, dar cu Petrolul fiind acolo unde îi este locul, adică în primul eșalon”, a precizat președintele clubului ploieștean, Costel Lazăr.

După o colaborare care a început în 2014 și care a durat, fără întrerupere, până astăzi, directorul de marketing sportiv si comunicare al Alexandrion Group, Valentin Popescu, a declarat că Grupul Alexandrion va susține și în sezonul 2020-2021 echipa din Ploiești.

“Suntem încântați de parteneriatul cu FC Petrolul, nu numai pentru că prin Alexandrion Group şi Fundația Alexandrion avem o asociere de lungă durată cu fotbalul, dar și pentru că aceasta reprezintă spiritul, încrederea și angajamentul, care sunt fundamentul afacerii noastre.
Vom susține în continuare Petrolul. Suntem alături de echipă de 6 ani și vom rămâne partener al Petrolului. Vom sărbători împreună revenirea in Liga I! Prahova este și casa noastră”, a afirmat Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv și comunicare al Alexandrion Group.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava