Concert pascal
MOPAN Suceava

Componenta seriei I a Ligii a III-a, FC Bucovina Pojorâta, a început pregătirile de iarnă încă din data de 15 ianuarie şi în acest moment se află în perioada de verificare a jucătorilor prin meciuri amicale. Jucătorii se antrenează în zona Pojorâta – Câmpulung Moldovenesc, dar vor efectua şi un cantonament în perioada următoare.
Din lotul cu care gruparea din Pojorâta a încheiat prima parte a campionatului lipsesc Axinte, Ioniţă, Sîrbu, dar şi Nuţu, Ilie, Iftimie şi Şerab. În schimb, formaţia pregătită de Dănuţ Mîndrilă, ajutat de Vasile Bosancu, testează o serie de fotbalişti veniţi de curând. Este vorba de Netbai, un mijlocaş de la Luceafărul Botoşani, Iuga tot un jucător de compartiment median venit de la Minerul Iacobeni, Kuruk, fundaş de la Sporting Suceava şi Pădurariu şi Antonescu de la Gloria Bistriţa. Cel mai interesant nume nou este totuşi fără îndoială brazilianul Marcio Ferreiro do Nascimento, jucător venit liber de contract de la Concordia Chiajna.
„Toţi jucătorii sunt cu plata la zi şi atmosfera din cadrul lotul formaţiei noastre este una bună. Primăria localităţii şi sponsorii sunt în continuare alături de echipă şi sperăm să avem şi un retur reuşit” a declarat vicepreşedintele grupării FC Pojorâta, Aurel Morariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava