Concert pascal
MOPAN Suceava

Stadionul din Câmpulung Moldovenesc a cunoscut multe zile de glorie. De la inaugurarea din anii 50 ai secolului trecut, când au evoluat aici CCA sau Dinamo, până la zilele când jucau Rarăul, ASA, Explorări, iar „musafiri” erau „U” Cluj, FC Olt sau Victoria Bucureşti.

Acum terenul este mai mult pustiu fiindcă fotbalul s-a mutat mai la … Vest! La Pojorîta! Pe 10 iulie am asistat la debutul pregătirilor jucătorilor pojoreni la Câmpulung. Începutul antrenamentelor a fost făcut sub ochii profesorului Dan Mîndrilă, antrenorul echipei din Pojorîta fiind un fost mijlocaş de construcţie, sobru şi laborios, dar şi în prezenţa primarului Bogdan Codreanu.

De fapt, reunirea lotului s-a făcut mai devreme când au avut loc discuţiile individuale cu jucătorii, discuţii legate de condiţiile contractuale. Începând de miercuri se vor desfăşura antrenamente zilnice, iar nivelul lor de intensitate va creşte progresiv. La finele lunii, FC Pojorîta va face un semicantonament la Câmpulung Moldovenesc.

Din cauze „misterioase”, vila Stadion din localitate nu mai este „accesibilă”. Şi dacă ne gândim puţin, pe vremuri aici au poposit Sportul Studenţesc, Oţelul Galaţi, Politehnica Iaşi, FC Naţional şi chiar echipa naţională a României!
Pregătirile formaţiei din Pojorîta vor cuprinde apoi partide amicale cu echipele din aceeaşi serie a Ligii a III-a din Rădăuţi, Dorohoi, Paşcani şi Suceava.

Pe lângă eroii promovării, din lotul grupării FC Pojorîta vor face parte şi câţiva jucători noi, portarul Puianu de la CS Gura Humorului, Furtună de la Foresta Mălini, Mihalovici şi Beleca de la CS Gura Humorului, Dodan de la Viitorul Tg.Frumos şi Donose de la Rapid Dumeşti. Foarte aproape de transferul la FC Pojorîta este şi atacantul Scrab de la Viitorul Târgu Frumos.
Ultima veste bună a fost furnizată de primarul Pojorîtei, Bogdan Codreanu, care a promis că în două săptămâni terenul din localitate, care a suferit extinderi şi modernizări, va fi gata pentru debutul oficial în Liga a III-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava