Concert pascal
MOPAN Suceava

În urma validării de către Consiliul de Export al României, Federaţia Naţională PRO AGRO, federaţie reprezentativă la nivel naţional pe sectoarele agricultură şi industrie alimentară, devine membru cu statut de invitat în cadrul Consiliul de Export al României. În acest fel, federaţia va putea să reprezinte interesele legitime ale membrilor săi în cadrul discuţiilor privind promovarea sectorului agro-alimentar în contextul programelor de promovare susţinute de către Ministerul Economiei.

„Considerăm că astăzi sectorul agro-alimentar are o reprezentare legitimă la nivelul Ministerului Economiei, putând să îşi susţină interesele tuturor membrilor şi în cadrul Consiliului de Export al României. Mulţumim pe această cale conducerii CE pentru posibilitatea oferită la nivel federativ de a contribui la atingerea obiectivelor strategice naţionale prin implicarea tuturor reprezentanţilor sectorului. Mulţumim totodată colegilor de la Romalimenta pentru colaborarea avută pe parcursul anului 2014 în realizarea acţiunilor propuse” a declarat domnul Alexandru Jurconi, preşedintele PROAGRO în cadrul şedinţei CE.

În continuare, atribuţiile executive în cadrul Consiliului de Export legate de promovarea produselor agro-alimentare, vor fi exercitate de Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc – APAR, membră a federaţiei şi mandatată pentru acţiunile de promovare în cadrul FN PRO AGRO.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava