MOPAN Suceava

Între 14 septembrie – 4 octombrie 2022, hipermarketurile Auchan găzduiesc cea de-a XIV-a ediție a Marelui Târg de Vinuri, un evenimentde anvergură, cu tradiție,cereunește anul acesta peste 350 de sortimente atent selecționate de vin la raft și online, dintre care peste 60% provin de la crame din România.Aromelor româneștili se adaugă și o colecție impresionantă de articole din Republica Moldova, dar și din țări precum Franța, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud și Argentina.

Ediția Târgului de Vinuri Auchan din acest an reuneșteo selecție impresionantă de 360 de vinuri, cu 100 de sortimente noi față de ediția trecută. Cunoscătorii de vinuri, dar și amatorii de băuturi atent selecționate, se pot bucura până pe 4 octombrie, în toate hipermarketurile Auchan, de o explozie de gusturi pentru toate preferințele, din cele mai importante regiuni viticole din țară.

Cei care ajung la Târg sunt întâmpinați deo adevărată feerie de arome și gusturi din Oltenia (reprezentată de Crama Oprișor, Vinarte, Domeniile Sâmburești și Segarcea), Muntenia (cu cramele Rotenberg, Budureasca, Tohani și Ceptura), Dobrogea (Sarica Niculițel, Crama Alira, Domeniul Bogdan), dar și din Banat (Cramele Recaș), Transilvania (Jidvei, Domeniile Boieru) sau Moldova (Beciul Domnesc, Cotnari, Casa Panciu). Totodată, se pot delecta și cu vinuri din Republica Moldova (Vartely, Cricova, Castel Mimi, Fautor, Purcari, Domeniile Davidescu, Gitana) sau din țări precum Franța, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud și Argentina.

La raft, dar și online, clienții pot găsi o gamă variată de vinuri albe, roșii și rose, vinuri spumante, vinuri fără alcool, dar și o mulțime de vinuri premiate din diverse soiuri. Vedetele Târgului sunt brandul exclusiv pentru Auchan Caii de la Lețea (alb, roșu și rose) și vinurile HORECA, precum Constantin și Petite Helena de la crama Gîrboiu, Epiphanie de la crama Sarica Niculițel, Barbaro de la Fautor, Smerenie și Cabernet Sauvignon de la crama Oprișor, Făurar de la Davino sau Via Marchizului de la crama Vitis Metamorfosis. Prețurile încep de la 8.9 lei și ajung până la 199 de lei.

De asemenea, Târgul de Vinuri Auchan propune clienților și o selecție de accesorii și alte produse asociate vinului, cum ar fi pahare pentru orice tip de vin, carafe, tirbușoane, decantoare, frapiere sau ghețiere.

Mai mult, clienții beneficiază de o mulțime de promoții atractive, de minim 20%, iar membrii MyCLUB Auchan au parte de oferte speciale de tip 2+1 sau 1+1.-50% la al doilea produs.

Auchan a pregătit și o mulțime de surprize. Anul acesta, în 15 magazine din orașele București, Brașov, Cluj, Constanta, Iași, Pitești, Craiova și Timișoara, în primele două weekend-uri ale Târgului, clienții se vor putea delecta și cu degustări speciale cu somelieri. Astfel, vineri vor avea loc degustări de vinuri roze, sâmbăta este dedicată degustării de vinuri românești, iar duminica sortimentelor internaționale.

Toate produsele din ofertă pot fi comandate și online de peauchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine prin serviciul gratuit Click&Collect.

Despre Auchan Retail România

Auchan România are în portofoliu 264 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 225 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 200 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent. În 2021, Auchan a obținut medalia Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend – Superior Excellence.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava