• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a transmis felicitări tuturor elevilor suceveni care au obținut rezultate bune la examentul de bacaulaurat. El s-a arătat mândru că municipiul Suceava se află peste media națională la rezultatele elevilor de la examenul de bacalaureat. ”Vreau să-i felicit pe toți elevii care au obținut rezultate bune la acest examen al maturității!

Încă o dată, efortul comun al elevilor, părinților, profesorilor și al autorităților locale (prin finanțările alocate) au făcut ca rezultatele de la bacalaureat să fie bune.

Investiția în educație reprezintă dezvoltarea și prosperitatea societății, iar in Suceava avem resurse umane extraordinare. Știm cu toții că un copil educat are mai mari șanse să își realizeze potențialul, să devină un adult productiv și un cetățean implicat, să contribuie la societatea care i-a oferit o șansă”, a spus Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava