MOPAN Suceava

„Femei de succes! Performanţă la superlativ”, manifestare organizată de Fundaţia „Şanse Egale Valoare Autoritate” (SEVA), Monitorul de Suceava, Shopping City Suceava şi Asociaţia „Edu-Max” va avea loc pe 2 martie, ora 11:00, in City Gallery, din Shopping City Suceava.

Proiectul îşi propune să aducă în faţa sucevenilor femei care au înregistrat rezultate notabile în diferite domenii de activitate, de la modă şi estetică, până la politică sau afaceri.

În perioada 18-26 februarie, sucevenii sunt invitaţi să acceseze site-ul www.monitorulsv.ro, unde, în cadrul secţiunii dedicate acestui eveniment, pot propune, pentru fiecare din cele 17 categorii, un nume al unei femei care s-a afirmat cu succes în domeniul în care activează. Categoriile sunt: Administraţie, Proză, poezie, muzică, Arte plastice, Educaţie, Cercetare, Sănătate, Drept, Afaceri, Protecţia mediului, Societate civilă, Voluntariat, Sport, Estetică, Politică, Jurnalism, Turism şi Modă. Cei care vor participa la acest studiu trebuie să completeze cel puţin un câmp al sondajului.

De menţionat este faptul că, la finele perioadei alocate procesului de vot, toţi cei care şi-au exprimat cel puţin o opţiune pe www.monitorulsv.ro vor participa la o tombolă în urma căreia pot câştiga un abonament pentru o lună de zile la ziarul Monitorul de Suceava.

FEMEI DE SUCCES. Performanţa la superlativ!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava