MOPAN Suceava

Sâmbătă, în jurul orei 12.40,  Secția de Poliție Rurală 3 Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie despre faptul că, fostul concubin al fetei fiicei sale de 47 ani, din comuna Horodnic de Jos, a venit la ea și o amenință. Polițiștii au stabilit că femeie a avut o relație de concubinaj cu un bărbat de 38 ani, din Horodnic de Jos, iar din cauza anumitor probleme, femeia a încetat relația cu acesta.

Sâmbătă, în jurul orei 12.30, bărbatul a pătruns în casa femeii, a început să provoace scandal, adresându-i amenințări cu acte de violență. Femeia i-a solicitat acestuia să părăsească domiciliul însă a refuzat, fapt pentru care a apelat SNUAU 112, solicitând un echipaj de poliție la fața locului.

În cauză s-a întocmit formularul de evaluare a riscului rezultând că este necesar emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 3 Marginea, au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul de 38 de ani, începând cu data de 11.06.2022, ora 14.00.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de  ,,violarea de domiciliu” și „ amenințarea”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava