MOPAN Suceava

Vineri, 21 mai,  poliţiştii din Ipotești au fost sesizați prin plângere de către o femeie despre faptul că în seara zilei de 20 mai, în jurul orelor 20.30 a fost agresată fizic de către concubinul său, dar și de către mama acestuia și de către un nepot.

Din verificări s-a constatat că pe fondul consumului de alcool și a unor conflicte mai vechi între cei prezenți a izbucnit un scandal care a degenerat, persoana vătămată fiind lovită de către concubinul său. Nepotul prezent la scandal, a împins persoana vătămată iar mama concubinului a lovit-o, de asemenea.

Au fost întocmite formularele de evaluare a riscului rezultând risc iminent asupra vieții și integrității victimei, în cauză urmând a se emite ordin de protecție provizoriu.

Întrucât victima acuza dureri în zona toracică a fost solicitat un echipaj SAJ Suceava care a preluat-o pe aceasta și au transportat-o la UPU Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Față de concubinul femeii s-a emis ordin de protecție provizoriu. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,violență în familie”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava