MOPAN Suceava

În cursul zilei de vineri, în jurul orei ora 13.15, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din satul Șcheia despre faptul că a fost agresată fizic la domiciliul său de către fostul concubin. La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia și s-a constatat că la data de 04.11.2022, în jurul orelor 13.00, apelanta s-a deplasat la locuința comună cu a fostului său concubin, situată în satul Șcheia, pentru a-și vedea copii minori, fiind agresată de către bărbat.

A fost întocmit formularul de risc rezultând faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, fapt pentru care împotriva bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, începând cu data de 04.11.2022, prin care s-a dispus evacuarea acestuia din locuință și obligația  de a păstra o distanță de 100 metri față de persoana vătămată, precum și reintegrarea acesteia în locuință alături de copii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”lovire sau alte violențe”, faptă prev. de art. 193, alin (1) din Codul Penal și ”amenințare”, faptă prev. de art. 206, alin.(1) Cod Penal, urmând a se dispune procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava