Comenzi MOPAN Suceava

O femeie din Vicovu de Sus, fără permis de conducere, a fost prinsă în trafic în timp ce conducea o mașină fără ITP. Femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost oprită în trafic pe un drum județean din comuna Straja. Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date s-a stabilit faptul că femeia de 41 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul avea inspecţia tehnică periodică expirată din data de 7 septembrie 2019.

Având în vedere că femeia de 41 de ani, dar și şi fiica sa, pasager în autoturism, nu aveau completate declarațiile pe proprie răspundere conform Ordonanței Militare 3/2020 s-a procedat la sancționarea contravențională a celor două cu amendă în valoare de 2000 de lei fiecare. De asemenea, șoferița a fost sancţionată contravenţional pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 R cu amendă în valoare de 2.320 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava