MOPAN Suceava

O femeie a fost rănită după ce a intrat cu bicicleta în fața unei mașini. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 10.55, pe un drum județean de pe raza localității Măneuți. La volanul maşinii se afla un bărbat de 51 ani, din Rădăuți, care în timp ce conducea autoturismul dinspre centrul localităţii Măneuți către Frătăuții Vechi, a fost surprins de apariția pe sensul său de mers a unei biciclete care a ieșit de după un autoturism de teren. Biciclista, o femeie de 57 de ani din Frătăuţii Vechi se deplasa către centrul localităţii Măneuţi. Potrivit Poliţiei Suceava, şoferul a încercat să evite impactul însă nu a reușit, intrând în coliziune frontală cu bicicleta. În urma verificărilor s-a constatat faptul că sistemul de frânare al bicicletei nu funcționa.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistei, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

Atât conducătorul auto cât și biciclista  au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava