MOPAN Suceava

O femeie a ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri dimineața în localitatea Botoșana. În timp ce conducea autoturismul pe DJ178E, într-o curbă la dreapta, pe un sector de drum în pantă, pe fondul neadaptării vitezei,  un bărbat de 33 ani din comuna Botoșana a  pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de circulație unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus de către un bărbat de 39 de ani din județul Bihor. În urma accidentului  a rezultat rănirea unei femei de 38 de ani din judeţul Bihor, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto de 39 de ani din judeţul Bihor şi de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 33 de ani din comuna Botoşana, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava