MOPAN Suceava

O femeie a fost rănită în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini. Evenimentul rutier s-a produs vineri dimineața. În timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal din Horodnic de Sus, ajungând la intersecția cu DN 17A, un bărbat de 68 de ani, din comuna Voitinel, nu s-a asigurat corespunzător și a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate. În acel moment a fost acroșat de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 68 de ani, din comuna Sucevița.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din comuna Voitinel a ricoșat în alt autoturism condus de un localnic de 29 de ani, iar autoturismul condus de bărbatul din comuna Sucevița a părăsit partea carosabilă și a lovit niște indicatoare rutiere aflate la intersecția celor două drumuri.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 66 de ani, din comuna Voitinel, pasageră în autoturismul care circula neregulamentar.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava