Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 100 de femei din Adâncata au fost sărbătorite astăzi, de 8 Martie, la Căminul Cultural din această comună. Doamnele și domnișoarele prezente la evenimentul organizat în cinstea lor au primit flori din partea primarului din Adâncata, Viorel Cucu. Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Adâncata.

Cele peste 100 de femei care au fost prezente la eveniment au primit o floare și o ciocolată din partea primarului Viorel Cucu, după care doamnele și domnișoarele au participat la o masă festivă de 8 Martie. „Mulțumim tuturor doamnelor și domnișoarelor din Adâncata care au participat la sărbătorirea zilei de 8 martie. Sperăm că s-au simțit foarte bine cu prilejul zilei de 8 martie, ziua internațională a femeii. La mulți ani tuturor femeilor din întreaga lume”, a spus primarul din Adâncata, Viorel Cucu.

El a ținut să precizeze că evenimentul de Ziua Internațională a Femeii a devenit deja o tradiție, fiind organizat de opt ani încoace, cu excepția anului trecut, când Căminul Cultural a fost ocupat cu materiale de la școala din Adâncata. „Vreau să precizez că anul acesta, la Căminul Cultural vor începe lucrările de reabilitare , astfel încât după ce acestea vor fi finalizate vom avea un spațiu modern în care vom putea organiza acest eveniment în condiții mult mai bune”, a spus Viorel Cucu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava