Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproape 200 de femei din Adâncata au primit flori din partea primarului acestei comune, Viorel Cucu. Primăria şi Consiliul Local Adâncata au organizat marţi, de Ziua Internaţională a Femeii, un eveniment special pentru a le sărbători pe doamnele şi domnişoarele din această comună.

Cele aproape 200 de doamne şi domnişoare care au dat curs invitaţiei primăriei de a participa la evenimentul organizat de Ziua Internaţională a Femeii au primit din partea primarului Viorel Cucu o floare şi o ciocolată şi au cicnit împreună un pahar de şampanie. La final, toate doamnele şi domnişoarele au participat la o masă festivă organizată de 8 Martie.

Viorel Cucu a ţinut să precizeze că este al şaptelea an consecutiv de când organizează un astfel de eveniment pentru femeile din Adâncata. Vizibil emoţionat, Viorel Cucu a ţinut să le mulţumească tuturor doamnelor şi domnişoarelor pentru tot ceea ce fac pentru comunitate. „Am foarte mari emoţii pentru că şi de această dată sunt în compania dumneavoastră, a femeilor din comuna Adâncata. Este o zi specială pentru mine în calitate de primar al comunei Adâncata şi mă simt onorat pentru că aţi răspuns invitaţiei noastre într-un număr atât de mare. Şi vreau să vă mulţumesc pentru timpul dumneavoastră pe care l-aţi acordat să-l petrecem împreună”, a spus primarul comunei Adâncata.

Viorel Cucu le-a mulţumit doamnelor şi domnişoarelor din Adâncata pentru că au fost alături de el şi de primărie în ultimii patru ani de când a preluat funcţia de primar al acestei comune, dar şi că mizează pe acelaşi ajutor şi în continuare.

„Trebuie să vă cinstim aşa cum se cuvine. Sunteţi cele mai importante fiinţe din viaţa noastră. Ce ne-am face noi bărbaţii fără dumneavoastră? O femeie se poate descurca foarte uşor, pe când un bărbat parcă este legat de mâini şi de picioare. Sunteţi crezul nostru în viaţă, sunteţi persoanele cele mai minunate din viaţa noastră. Şi astăzi vă mulţumesc. Mulţumesc tuturor femeilor din ţară şi din lumea întreaga, şi în special femeilor din Adâncata. Sunteţi nişte persoane minunate şi vă doresc sănătate şi cât mai multe bucurii”, a mai declarat Viorel Cucu.

De precizat că la evenimentul organizat de 8 Marie în Adâncata, doamnele şi domnişoarele prezente au asistat şi la un spectacol folcloric oferit de patru tinere interprete din comună.

Femeile din Adâncata sărbătorite la Căminul Cultural, 10.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava