• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Organizația Județeană de Femei a Partidului Mișcarea Populară – Filiala Suceava a celebrat Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, aceasta fiind una dintre cele opt campanii oficiale de sănătate publică, marcate de Organizația Mondială a Sănătății.

Astfel, o parte din doamnele din PMP s-au aflat astăzi la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava, răspunzând la semnalul mai multor unități medicale și centre de transfuzie din țară care au atras atenția asupra scăderii numărului de donatori din aceasta perioadă în contextul unei nevoi constante de sânge a miilor de pacienți din spitale aflați în situații limită.

„Prin acțiunea noastră, ne dorim să creștem gradul de conștientizare asupra importanței donării de sânge și să încurajăm cât mai mulți oameni să doneze sânge. Prin acest mic gest, benefic inclusiv pentru sănătatea donatorului, putem salva vieți! În zilele următoare, și alți colegi din Organizația Județeană a PMP Suceava vor dona sânge. E important ca, dincolo de obiectivele politice pe care le prezentăm cetățenilor cu fiecare ocazie, să ne implicăm în mod concret în problemele reale ale societății”, a declarat doamna Elena Balan, președinta Organizației Județene de Femei a PMP Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava