Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizația județeană de femei a PDL va fi condusă încă un mandat de Cătălina Laura Culipei. Ea a fost reconfirmată în funcție în urma alegerilor care au avut loc la finele săptămânii trecute la Conacul Domnesc. Cătălina Culipei, care deține și calitatea de consilier județean, nu a avut contracandidat obținând103 voturi din 106 posibile. Cele două funcții de prim vicepreședinte au fost adjudecate de Mirela Doina Todorese și Liana Ramona Caba, iar funcția de secretar general de Paula Codreanu. Posturile de secretar general adjunct au ajuns la Diana Timiș respectiv Elena Spoială, în timp de fotoliul de trezorier a fost preluat de Georgiana Bilan. Președintă al Comisiei de Etică și Litigii a fost aleasă Antonela Rusu.

Biroul Permanent Județean al organizației de femei a PDL mai numără 14 vicepreședinți și tot atâția secretari executivi. Fotoliile de vicepreședinte au fost preluate de deputata Sanda Maria Ardeleanu, Mariana Amarie, Elena Cucu, Cristina Flutur, Dorina Spinosu, Iliesi Mihaela, Daniela Vasiluț, Crina Murariu, Irina Gheorghian, Oana Suhan, Diana Bucătar, Angela Milici, Ancuța Cucu și Sorina Barbu. Funcțiile de secretar executiv au revenit lui Mariana Blându, Adriana Veronica Nimigean, Adriana Witowschi, Maria Strugariu, Emilia Bilius, Mariana Holca, Trandafira Ababei, Maria Reuț, Rodica Bostan, Adriana Lupescu, Viorica Rusu, Mariana Obreja, Cornelia Luca și Maria Gagniuc. Cătălina Culipei și-a adjudecat un nou mandat la șefia organizației cu moțiunea ”Femeia democrat liberală- forță, familie, fermitate”.

Printre obiective se numără continuarea reorganizării structurilor locale, inițierea de acțiuni de voluntariat, de caritate, acțiuni împotriva violenței în familie, colaborarea cu asociații profesionale ale femeilor din învățământ, sănătate, agricultură, artizanat, antreprenoriat, cultură și turism, înființarea unei organizații nonguvernamentale care va avea ca scop promovarea valorilor tradiționale și culturale bucovinene și implicarea în organizarea și desfășurarea campaniei pentru alegerile europarlamentare și prezindențiale din 2014. Este de menționat faptul că organizația județeană de femei a PDL numără trei primari, patru viceprimari, doi consilieri județeni și 46 de consilieri locali. Alegerile de la Suceava au fost supervizate de la centru de președinta organizației naționale de femei, Cristina Trăilă. În sală a fost prezent pentru a transmite mesajul său și liderul organizației județene a PDL, senatorul Gheorghe Flutur.

Femeile din PDL Suceava au reales-o pe Cătălina Culipei în funcția de președinte al organizației județene, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava