Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: “Sâmbătă, 12 ianuarie, a avut loc prima întâlnire a membrilor Organizaţiei Judeţene de Femei a Partidului Democta Liberal (OJFPDL) Suceava după alegerile parlamentare din 9 decembrie. Pe Ordinea de zi a şedinţei s-a aflat analiza rezultatelor de la alegerile generale la nivelul municipiului şi judeţului Suceava, precum şi stabilirea principalelor direcţii de acţiune pentru anul în curs.

Şedinţa a fost condusă de Cătălina Culipei, Preşedinte al OJFPDL Suceava. La întâlnire a participat şi deputatul de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu.

Dezbaterile au evidenţiat implicarea OJFPDL Suceava în organizarea şi desfăşurarea campaniei electorale, dar şi nevoia de solidaritate şi activism politic neîntrerupt în sânul acestei importante organizaţii de partid.

OJFPDL Suceava va face o opoziţie puternică în următoarea perioadă faţă de măsurile Guvernului Ponta care vin să anuleze reforme importante ale statului român precum cea din educaţie, să împiedice dezvoltarea turismului în zonă prin introducerea impozitului forfetar, să anihileze micii întreprinzători privaţi dar şi progresul economic prin stoparea investiţiilor pe 2013.

OJFPDL Suceava va fi o voce puternică în susţinerea unei variante de reorganizare administrativ-teritorială a României care să permită ca  Suceava să devină capitala unei regiuni europene”.

 

OJFPDL Suceava doreşte intensificarea dialogului cu organizaţiile de tineret, cu ONG-uri şi intreaga societate civilă  în scopul declanşării unei ample mişcări de voluntariat .

 

Invităm toate doamnele şi domnişoarele care împărtăşesc aceste idei să vină alături de noi.

 

 

Biroul de presă al OJF PDL Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava