Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre cei mai iubiți și respectați actori români, Radu Beligan a fost foarte discret în ceea ce privește viața lui din afara scenei. A iubit însă cu pasiune, chiar dacă a recunoscut, spre sfârșitul vieții, că ”nu a fost cel mai bun soţ şi nici cel mai bun tată din lume”. Radu Beligan ar fi împlinit, pe 14 decembrie, vârsta de 100 de ani, notează click.ro.

Chiar dacă împlinise vârsta de 97 de ani, Radu Beligan era prezent pe scenă. A fost cel mai longeviv actor român, iar vestea morții sale a surprins toată țara. În lumea reflectoarelor de peste 70 de ani, Radu Beligan a fost discret în ceea ce privește viața lui din afara scenei. Actorul a fost căsătorit de trei ori și a avut patru copii, mai scrie sursa citată. Prima soție a lui Radu Beligan era cu cinci ani mai în vârstă decât el. Grecoaică după mamă, actrița l-a cucerit cu trăsăturile pronunțate și privirea intensă. S-au despărțit după 15 ani de relație. Mult timp după aceea, Nineta Gusti a declarat că nu a crezut niciodată la căsătorie.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/femeile-din-viata-lui-radu-beligan-actorul-fost-casatorit-de-trei-ori

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava