Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizația Femeilor Social Democrate Suceava, coordonată de preşedinta Oana Pintilei, a participat sâmbătă, 7 martie, în cadrul evenimentului Primăvara Social Democrată, la lansarea “Pactulului pentru Demnitatea Femeii”. Oana Pintilei a explicat că cest program este un document cu ținte și propuneri de acțiune concretă, având ca termen anul 2020, pentru îmbunătățirea statutului și vieții femeii românce. Ea a arătat că Organizaţia Femeilor Social Democrate (OFSD invită partidele parlamentare să semneze Pactul și să își asume angajamentele înscrise în acesta.

Evenimentul s-a desfăşurat în Bucureşti, la Romexpo, în prezenţa unui număr însemnat de participanţi, dar şi în prezenţa preşedintelui PSD, Victor Ponta, a preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, a preşedintelui OFSD, Rovana Plumb, şi a altor lideri social-democraţi.

„Programul „Pactul pentru demnitatea femeii” vizează punerea în valoare a rolului pe care îl ocupă femeia în societatea românească, dar şi sprijinirea femeii în demersurile spre o viaţă mai bună, într-o societate care se doreşte a fi una cu drepturi şi posibilităţi egale. Organizaţia Femeilor Social – Democrat Suceava susţine prevederile acestui pact a cărui menire este de a acţiona în sensul îmbunătăţirii statutului şi vieţii femeii românce. Credem că este necesară o asumare cât mai largă a acestor ţinte, astfel încât politicile publice şi acţiunile menite să ducă la atingerea lor să nu fie blocate de schimbările de la nivel politic sau instituţional”, a precizat Oana Pintilei. Ea a amintit că preşedinta OFSD, Rovana Plumb, şi-a anunţat în cadrul acestui eveniment candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava