• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Creșterea îngrijorătoare a numărului de furturi din locuințe, creșterea coeficientului de criminalitate în unele localități de aproximativ 3 ori, a numărului persoanelor care încalcă legea prin conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice, fără permis de conducere sau cu permisul suspendat precum și aspectele legate de fenomenul medicilor falși, sunt doar câteva teme discutate în ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică care s-a desfășurat marți, 19 martie, la Putna.

Membrii ATOP Suceava, structură care funcționează pe lângă Consiliul Județean și care este condusă de generalul în rezervă, Eugen Șalar, au căzut de acord în legătură cu necesitatea unei mai bune informări între poliție și administrația locală, realizarea unei mai bune colaborări între structurile de ordine publică și poliția locală din localități, în vederea scăderii infracționalității. Totodată, s-a constatat că se impune asigurarea într-o măsură mai mare de către populație a sprijinului către structurile de ordine publică pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu țigări, a traficului cu material lemnos și a alor faptelor contravenționale sau infracționale.

În ședința ATOP Suceava s-a mai stabilit efectuarea unor demersuri către conducerea Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea unui număr mai mare de lucrători la Postul de Poliție Transporturi Aeriene de la Aeroportul Suceava, determinat de numărul mare de pasageri (peste 350.000).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava