MOPAN Suceava

Fergie este de părere că soţul ei, Josh Duhamel, va fi ‘un tată minunat’. Cântăreaţa în vârstă de 37 de ani şi soţul ei, 40, vor deveni părinţi pentru prima dată anul acesta, iar Fergie abia aşteaptă să-l vadă pe Josh în ‘rolul’ de tată. Ea a declarat pentru Hollyscoop, potrivit contactmusic.com: „Abia aştept să-l văd în postura de părinte. Sunt sigură că va fi un tată minunat.”

Cu puţin timp în urmă, Josh a declarat că i-a dat câteva sfaturi în legătură cu creşterea bebluşului soţiei sale, cu care este căsătorit din 2009.

El a spus, potrivit sursei citate: „Am mai învăţat câte ceva de-a lungul timpului. Ştiu că trebuie să-i formezi de mici – atunci când se trezesc în mijlocul nopţii, nu trebuie să-i alinţi sau să le atragi atenţia. Doar le dai lăpticul şi îi pui înapoi în pătuţ. Ştii, i-am spus ceva soţiei mele recent. Ea nu ştia că bebeluşilor nou-născuţi poţi să le faci baie în chivetă. Acolo îi speli, într-i chiuvetă, sau cădiţă, pentru că sunt foarte micuţi. Fergie a fost ceva de genul: ‘Serios!?’. Va trebui să facem şi o mulţime de schimbări acasă, pentru bebe. Sau să ne mutăm. Încă nu suntem siguri. Începi să te gândeşti la astfel de lucruri. Chiar o faci şi, deasmenea, la lucruri la care nu m-am gândit vreodată.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava