Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu fiecare episod, în reality-show-ul „Ferma”, de la PRO TV, lucrurile se complică şi mai tare. Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan, gazdele emisiunii, trebuie să gestioneze o grămadă de situaţii, iar declaraţiile concurenţilor fac deliciul audienţei. Iată ce se întâmplă în episodul difuzat miercuri, 20 februarie.

În această ediţie, telespectatorii vor avea parte de o aniversare-surpriză, dar şi de nişte declaraţii şocante. Florin Pastramă, unul dintre cei şase concurenţi care locuiesc în cabana din apropierea fermei, îi cere mentorului Cristian Bozgan o favoare. Acesta îl roagă să-l ajute să-i serbeze ziua Otnielei (30 de ani), supranumită Shakira de România, datorită asemănării cu solista columbiană. Ceea ce se şi va întâmpla, căci concurenţii vor avea parte de şampanie adusă în roaba plină cu zăpadă, de un tort din orez cu măr, dulciuri, fructe şi multă mâncare.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ferma-2019-vali-barbulescu-propunere-indecenta-unei-concurente-iubita-mea-oricum-e

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava