Concert pascal
MOPAN Suceava

O nouă săptămână a început la „Ferma vedetelor” şi un nou şef a fost ales să-i coordoneze pe concurenţi. După plecarea Corinei Drăgulescu, cel care a fost numit de soţia gimnastului Marian Drăgulescu să conducă activităţile la fermă este cel mai tânăr dintre participanţii concursului. Dima Trofim (24 de ani) este fermierul săptămânii şi el va alege o fată şi un băiat care vor fi servitori, notează click.ro.

Doiniţa Oancea s-a achitat de sarcina grea care i-a revenit în Săptămâna Mare. A condus ferma şi a trimis-o la duel pe Vica Blochina. La finalul celor trei runde în care fosta iubită a lui Victor Piţurcă a avut-o ca adversată pe Corina Drăgulescu, fosta baletină a respirat uşurată că a reuşit să rămână în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro. Aşa cum este obiceiul, învinsa, care a locuit la ţară cinci săptămâni, a lăsat o scrisoare în care a desemnat şeful fermei în această săptămână, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/ferma-vedetelor-cel-mai-tanar-concurent-ales-fermierul-saptamanii

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava