MOPAN Suceava

Ferrero, unul dintre cele mai cunoscute și iubite branduri din lume, își extinde suprafața de birouri în clădirea Globalworth Tower, deținută de cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est. Chiriașul Globalworth din anul 2017, Ferrero își va desfășura activitatea pe o suprafață totală de 1.660 de metri pătrați începând cu luna septembrie 2021.

Anterior semnării acestui contract, grupul italian avea la dispoziție 1.000 de metri pătrați în prima clădire din Sud-Estul Europei care a primit acreditarea LEED Platinium. Ca urmare a măririi echipei Ferrero în România, dar și a distanțării sociale care a condus la o cerere mărită a suprafețelor de birouri, Globalworth a mai pus la dispoziție partenerului un spațiu de 660 de metri pătrați în clădire.

„Mulțumim echipei Ferrero pentru încrederea pe care ne-a oferit-o prin extinderea colaborării noastre! Această tranzacție confirmă că strategia de a pune siguranța comunității noastre pe primul loc a dat roade. Tendința de întoarcere la birou este deja printre noi, ca un semn de revenire la normalul de dinainte. Tot mai mulți parteneri de business ne spun că a lucra de acasă nu poate fi o soluție pe termen lung, deoarece angajaților le este greu să își delimiteze viața personală de cea profesională, lipsindu-le interacțiunea cu colegii. Exemple precum Ferrero arată că întoarcerea la birou, cu toate măsurile de siguranță luate, este dorită de membrii comunității Globalworth, iar noi ne bucurăm să le fim alături pentru a găsi cele mai bune soluții împreună”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Încadrată în Clasa A, cu 26 de etaje, o înălțime de 120 m și o suprafață închiriabilă de 54.000 mp, cu multipli chiriași și accesibilitate excelentă, Globalworth Tower este a doua cea mai înaltă clădire de birouri din România. La finalul anului 2019, aceasta a trecut printr-o serie de schimbări inovative. Astfel, liderul industriei de office din România a inaugurat aici cel mai inteligent lobby din regiune, care include numeroase premiere tehnologice: cea mai mare podea cinetică din lume într-o clădire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din CEE, cel mai mare perete verde natural într-o clădire de birouri din sudul şi estul Europei, un spaţiu de relaxare cu gradene încălzite din marmură, proiectoare Schindler – un proiect pilot în CEE. Toate acestea au transformat Globalworth Tower într-un etalon al inovației și sustenabilității pentru spaţiile de birouri.

„Decizia de a ne extinde sediul în București a fost un pas logic în strategia noastră de creștere a companiei în România; în acest context, extinderea consolidează capacitățile în regiune pentru a ne încuraja dezvoltarea și pentru a ne spori eforturile de a ne servi clienții și partenerii”, a adăugat Lorenzo Gavini, Managing Director Ferrero România și Bulgaria.

În 2020, Globalworth a închiriat către chiriași noi sau a extins/renegociat cu succes aprox. 303.500 mp de spații comerciale din portofoliul de proprietăți de înaltă calitate, reprezentând aprox. 25% din disponibilul total al suprafețelor comerciale închiriabile brute. Aceste tranzacții constituie cel mai mare volum de activitate de închiriere realizat până în prezent, în mare parte datorită renegocierilor reuşite cu chiriașii existenți, care au apreciat abordarea colaborativă și flexibilă. Relațiile foarte strânse cu chiriașii au fost, de asemenea, confirmate de gradul de ocupare, care a rămas ridicat, şi anume 90,9% la sfârșitul anului (91,7%, inclusiv opțiuni de extindere pentru chiriași).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava