MOPAN Suceava

Evenimentele săptămânii în Galleria Suceava

Festival național de dans la Galleria

Duminică, 18 noiembrie 2012, începând cu ora 10.00 Galleria Suceava vă invită la Festivalul Național de Dans Precompetițional. Evenimentul este organizat de Fly Dance Studio Suceava, Lia Art, MyLady Piatra Neamț cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava, Consiliului Județean Suceava și DJTS Suceava, sub patronajul Federației Române de Dans Sportiv. Accesul este gratuit!

Expoziție de fotografie – Pietrele Doamnei / Rarău

În perioada 14 – 21 noiembrie 2012, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de fotografie Pietrele Doamnei / Rarău, fotografii semnate de Bogdan Curic și ArTiStul. Expoziția face parte dintr-un proiect inițiat de Ștefan Macedon Gheorghiță (ArTiStul) ce are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervațiilor naturale din județ. Cursuri de Zumba la Zumba Loca Suceava.

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Galleria Mall Suceava, invită toți copii și nu numai, în fiecare weekend a lunii noiembrie, la „Open Weekend”, unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Cursuri de Zumba la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii noiembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri de la orele 20.00.
Zumba este singurul program revoluționar de fitness în care slăbești, te distrezi și te simți bine alături de alți pasionați de wellbeing, atât femei, cât și bărbați.

Relații la telefon 0745 99 63 56

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava