• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În satul Mihoveni, comuna Șcheia Sîmbătă, 15 august, s-a desfășurat Festivalul folcloric ”Flori de câmp”. Aflată la cea de-a opta ediție manifestarea care este organizată de Primăria Șcheia în colaborare cu asociația culturală ”Glas bucovinean” are ca scop promovarea tinerelor talente din zonă. Au urcat pe scenă și au încântat sutele de spectatori interpreții Alexandru Recolciuc, Răzvan Ciobanu, Doina și Ciprian Petroaie, Ionela Busuioc, Mirela Ungureanu, Roxana Lux, Ansamblul Bidirelu din Stupca, Costel Moldovan, Iulia Rusu, Claudia Elena Prindii, Giorgiana Moroșan, Cătălin Mihai Ciobanu, Ramona Nimițan, Lenuța Clopotar, Ionuț Dobrea, Ioana Goraș, Viorica Duceac, Nicoleta Cojocaru și Ghiorghiță Ciot. ”Este o inițiativă demnă de apreciat întrucât încearcă să promoveze tinerele talente din comună și din împrejurimi. Asta ne oferă garanția că viața culturală va merge mai departe respectând tradițiile, obiceiurile și cântecul popular”, a declarat primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc.

Festivalul ”Flori de câmp” de la Mihoveni a ajuns la a opta ediție, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava