• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru care se desfăşoară în premieră la Suceava în perioada 5-12 iulie s-ar putea extinde la ediţia de anul viitor şi în Ucraina mai exact în regiunea Cernăuţi. Cel puţin aşa intenţionează organizatorii. Rectorii Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” Bucureşti şi Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, Adrian Titieni respectiv Valentin Popa, urmau să plece joi într-o vizită de cvasidocumentare la Cernăuţi. “Împreună cu domnul rector plecăm într-o vizită de cvasidocumentare până la Cernăuţi. Domnul ministru al românilor de pretutindeni Bogdan Stanoevici va fi alături de echipa festivalului în idea în care am putea descoperi modalitatea de a extinde Festivalul şi în Ucraina de a putea juca şi pentru tinerii sau mai puţin tinerii fraţi de peste graniţă”, a declarat Adrian Titieni. Pentru ediţia de anul viitor se urmăreşte de asemenea extinderea Festivalului în mai multe localităţi ale judeţului. La această ediţie se joacă spectacole doar în Suceava, Fălticeni şi Cîmpulung Moldovenesc însă în 2015 vor fi prinse şi alte localităţi urbane precum Rădăuţi, Gura Humorului şi Vatra Dornei dar şi o localitate rurală. «Ne-am lămurit de un lucru şi anume că e nevoie de mai mult teatru în judeţul Suceava iar pe de altă parte e nevoie de un export mai mare în teritoriu. Cred că Rădăuţi, Vatra Dornei, Gura Humorului pot fi gazde foarte bune şi cred că o altă premieră ar putea să însemne la ediţia a doua un spectacol la ţară într-o comună suceveană », a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor. Prima ediţie a Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru se va încheia sâmbătă 12 iulie cu festivitatea de premiere care se va desfăşura în sala mare a Palatului Administrativ. La ediţia din acest an au participat şcoli de teatru din România, Marea Britanie, Polonia, Republica Moldova şi Ungaria. Principalul organizator al evenimentului este Consiliul Judeţean care prin Muzeul Bucovinei a finanţat acest festival cu 150.000 de lei.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava