• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primăria și Consiliul Local Todirești organizează duminică 19 mai, Festivalul ”Laleaua Pestriță”. Potrivit primarului Vasile Avram, programul cuprinde spectacole de muzică și dansuri populare, spectacol cu lasere iar la final ”Balul primăverii”. Pe scenă vor evolua Alexandru Brădățan, Laurențiu Roznovan, Angelica Flutur, Andreea Haisan, Grigore Gherman, Constantin Bahrin și doamna cântecului bucovinean Laura Lavric care va susține un recital extraordinar. Nu vor lipsi Ansamblul ”Gelu Constantinescu- instructor Ilena Grigorean, Ansamblul ”Plaiurile Solonețului”-instructor Ioan Popescu, Dansuri bărbătești ”Brâul Bucovinei”-instructor Valentin Vligea, Ansamblul ”Codrișor” Dornești-instructor Constantin Cucu, Ansamblul  de dansuri ”Stejarul” Cajvana-instructor Iulian Ciotu. Pe scena festivalului vor evolua și grupuri de elevi de la școlile din comună astfel: un grup de copii de la Școala Soloneț-instructor profesor Dragomir Chiseliță, Ansamblul ”Muguri de brad” de la școala Părhăuți-instructor profesor Geta Chilimon și corul de copii ”Vox Dei” de la școala Todirești- instructor profesor Denisa Seserman. Pe afișul festivalului mai figurează formația Best Music Suceava și Gabriela Buliga-Dorel Ionel. Spectacolul cu lasere va fi realizat de Betty Stroe. Primarul Vasile Avram îi invită pe suceveni la acest eveniment deosebit pentru comuna pe care o conduce promițându-le că nu vor regreta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava